Heb LEF, durf te veranderen / druk 1

-
Auteurs: T. Peeman, Tica Peeman

Categorie:School & Studie / Onderwerp: Bedrijfskunde 444
Cover van het boek 'Heb LEF, durf te veranderen / druk 1' van T. Peeman en Tica Peeman
Uitgevers HNB|Nelissen, Uitgeverij Boom/Nelissen
Uitgavejaar 2005
ISBN9024417309
ISBN139789024417308
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Dit boek gaat over veranderen. Hoe verandering stapsgewijs kan worden vormgegeven en vooral kan worden volgehouden. Het centrale thema daarbij is lef. Lef omdat veranderingen tegennatuurlijk zijn en lef noodzakelijk is om patronen te durven doorbreken.

LEF komt uit het Hebreeuws en betekent 'hart'. Vanuit je hart leven. Er zijn te veel mensen die dat niet doen. Omdat ze het zijn vergeten, omdat het eng is of omdat ze om de een of andere reden denken dat het niet kan. Het kan wel! Het is lastig om te veranderen, om dat te doen wat dichter bij je hart ligt. Dit boek is geschreven om mensen te helpen die verandering, klein of groot, te maken.

In het boek wordt het veranderingsproces in zeven stappen verdeeld. In even zoveel hoofdstukken wordt elke stap beschreven. Aan de hand van voorbeelden, relevante modellen en praktische oefeningen wordt de lezer aangezet daadwerkelijk aan de slag te gaan met datgene wat hij of zij graag zou willen veranderen.

Dit boek is voor iedereen die wil veranderen. Voor iedereen die daar maar niet aan begint of afhaakt of een andere aanpak wil weten of het gestructureerd wil doen of zijn of haar eigen weerstand wil leren kennen.

Bestellen

Bestel 'Heb LEF, durf te veranderen / druk 1' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.