Ik was Jack Falcone

-

een undercover FBI-agent dringt binnen in de New Yorkse Maffia

Auteur: Jack García

Categorie:Geschiedenis & Politiek / Onderwerp: Misdaad -
Cover van het boek 'Ik was Jack Falcone' van Jack García
Uitgevers Schuyt inzake Just Publishers, Veltman Distributie inzake Just Publishers, Just Publishers
Uitgavejaar 2013
ISBN139789089752871
TaalNederlands
TypeDigitaal boek

Samenvatting

Dit boek is het ware verhaal van de undercover FBI agent die gedurende een aantal jaren deel uitmaakte van de meest beruchte maffiafamilie. De reeks arrestaties die volgde bracht de georganiseerde misdaad in New York forse klappen toe.

Joaquin Garcia was hij eerder undercover als witwasser in Philadelphia en handelaar in gestolen goederen in Miami. Daarna doorliep hij een loodzware training. Op een interne maffia-opleiding van de FBI leerde hij om te lopen, te praten en te denken zoals een maffiaman. Hier kreeg Joaquin Garcia ook zijn nieuwe identiteit: Hij werd Jack Falcone.

Uiteindelijk deed zich de gelegenheid voor om de schimmige wereld van la Cosa Nostra te infiltreren. In het New Yorkse milieu kwam Jack Falcone in contact met een van de capos van de Gambino familie, Greg de Palma. Deze introduceerde hem in de schimmige wereld van mishandeling, moord, afpersing en heel dikke enveloppen met bankbiljetten. Jack Falcone groeide uit tot een van De Palma's meest gewaardeerde gangleden.

Joaquin 'Jack' Garcia werkte ruim 25 jaar als special agent voor de FBI. Undercover-acties werden zijn specialiteit. Voor zijn werk werd hij vele malen onderscheiden, o.a. met de FBI's Director's Award for Investigative Excellence en The Federal Law Enforcement Foundation Lifetime Achievement Award.

Geschikt voor: Alle e-readers te koop bij bol.com (of compatible voor PDF of ePub). Telefoons en tablets met Google

Bestellen

Bestel 'Ik was Jack Falcone' bij Bol.com € 9,95 Direct beschikbaar
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.