Indonesisch koken met groente en vis

-
Auteur: Ciska Cress

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Eten & Koken overig -
Cover van het boek 'Indonesisch koken met groente en vis' van Ciska Cress
Uitgever Kosmos-Z&K
Uitgavejaar 2001
ISBN9021595761
ISBN139789021595764
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Van oudsher heeft de Indonesische keuken een belangrijke rol gespeeld in Nederland. Veel mensen denken echter dat het koken van Indonesische gerechten veel tijd kost en dat het een moeilijke keuken is. Ciska Cress toont met dit boek aan dat iedereen lekker Indonesisch kan koken. Ze heeft recepten verzameld voor heerlijke, eenvoudige Indonesische gerechten waarbij zoveel mogelijk verse ingrediƫnten worden gebruikt. En omdat steeds meer mensen minder vlees gaan eten, is dit boek vooral gericht op gerechten die met groenten en vis zijn bereid.

Bestellen

Bestel 'Indonesisch koken met groente en vis' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.