Jamie, de basis van het koken

-
Originele titel: Jamie S Kitchen
Auteur: Jamie Oliver

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Bekende koks -
Cover van het boek 'Jamie, de basis van het koken' van Jamie Oliver
Uitgever Culinaire Boekerij
Uitgavejaar 2006
ISBN9021584646
ISBN139789021584645
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Na het verkoopsucces van de vorige drie titels van The Naked Chef verschijnt nu het vierde boek van deze topkok. Waar The Naked Chef vooral een grote hoeveelheid heerlijke en eenvoudig te maken recepten gaf, zal Jamie ingaan op de basisprincipes van het koken. Op de van hem bekende wijze laat hij zien hoe eenvoudig koken eigenlijk is, en dat werkelijk iedereen een heerlijke maaltijd kan bereiden.
Alle belangrijke bereidingstechnieken worden uitgebreid besproken en uitgelegd, met heldere aanwijzingen en stap-voor-stap-fotografie. Succes gegarandeerd met deze nieuwe bijbel voor Jamie-liefhebbers!

Bestellen

Bestel 'Jamie, de basis van het koken' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.