Koken met aandacht

-

meesterlijke zenrecepten

Auteur: Doris Zölls

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Eten & Koken overig 1706
Cover van het boek 'Koken met aandacht' van Doris Zölls
Uitgever De Driehoek
Uitgavejaar 2012
ISBN139789060307311
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Mindfulness, kun je dat eten? In de dagelijkse hectiek gaan we vaak niet zo bewust om met onze maaltijden. Koken met aandacht daagt je uit om dat wél te doen. Als je met aandacht kookt en eet, geniet je meer van je voeding. Het eten proeft niet alleen beter, je herkent ook sneller wanneer je verzadigd bent.

Koken met aandacht is een smaakontdekkingstocht. Je ervaart zelf hoeveel beter het eten je smaakt als je kookt met aandacht. Het boek leert je om koken en eten te zien als een spirituele oefening door aanwezig te zijn in het ogenblik. De meesterlijke zenrecepten zijn daarmee een training in mindfulness en kunnen zo een mooie aanzet zijn om te komen tot een bewustere eet- en levensstijl. Met voorwoord van Willigis Jaeger.

Bestellen

Bestel 'Koken met aandacht' bij Bol.com € 7,9 Uiterlijk 27 augustus in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.