Loesje jaaroverzicht 2010

-

Kijk ik om me heenSta ik midden in mijn leven

Auteur: Loesje

Categorie:Literatuur / Onderwerp: Literatuur overig 1475
Cover van het boek 'Loesje jaaroverzicht 2010' van Loesje
Uitgevers A.W. Bruna LeV., A.W. Bruna LeV.
Uitgavejaar 2010
ISBN139789046114063
TaalNederlands
TypePocket

Samenvatting

Kijk ik om mij heen, sta ik midden in mijn leven. Elke dag is weer bijzonder en het leven en beleven waard. Soms word ik boos of chagrijnig van wat in in de krant lees en om me heen zie. Maar ook vaak wordt ik er blij, vrolijk of nieuwsgierig van. Er is hoe dan ook genoeg reden om vragen te stellen, mijn mening te geven en actie te ondernemen. Gewoon proberen de wereld een beetje in de richting te draaien die het mooist is.

In dit boekje vind je Loesjes beste posters over wat er het afgelopen jaar zoal gebeurde. Uiteraard over de val van het kanbinet en de daarop volgende formatie. Over hoeveel een allochtoon Rost, de beruchte hoofddoekjestax en de damschreeuwer.

Loesje geeft haar mening over de verhoging van de AOW-leeftijd, de Q-koorts en de Mexicaanse griep. En de ophef rond de Katholieke Kerk wordt ook besproken. Uiteraard komt ook de olieramp in de Golf van Mexico aan bod. Evenals de klimaattop in Kopenhagen en de IJslandse aswolk. En niet te vergeten het succes op de Olympische Winterspelen, de vuvuzela's en het WK-voetbal in Zuid-Afrika.

Naast de actuele zaken wordt het gelukkig elk jaar ook weer gewoon lente, zomer en herfst met alle ongemakken en pret van dien. Daarom vind je in dit boekje ook teksten over Sinterklaas, schaatsen en lenteliefdes. Want met al het gerommel en gedoe in de wereld gaat het leven gewoon door. Kijk maar om je heen, je staat er midden in.

Bestellen

Bestel 'Loesje jaaroverzicht 2010' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.