Makkelijk op je gewicht, lekker eten en gezond leven

-

met praktische weekmenu's en heerlijke recepten

Auteurs: Francis van Arkel, Ria Tummers

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Eten & Koken overig -
Cover van het boek 'Makkelijk op je gewicht, lekker eten en gezond leven' van Francis van Arkel en Ria Tummers
Uitgever A.J.G. Strengholt's Boeken Anno 1928 B.V
Uitgavejaar 2008
ISBN9049400213
ISBN139789049400217
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Lekker eten en afvallen zonder problemen? Dat kan. Met de vernieuwde methode Montignac. Op een verantwoorde en gezonde wijze kunt u in dertien weken de eerste stappen zetten op weg naar een gezonde eet- en leefstijl.

Montignac-experts Ria Tummers en Francis van Arkel - deskundig op het gebied van voeding en genieten aan tafel - hebben de methode Montignac geheel aangepast aan de laatste inzichten over gezonde voeding en de veranderende Nederlandse eetstijl. De bekende unieke punten van de methode zijn gebleven, maar nu helemaal afgestemd op de geest van deze tijd.

Met dit vernieuwde basisboek Montignac kun je moeiteloos je streefgewicht bereiken en een gezonde, lekkere eetgewoonte ontwikkelen. Kant-en-klare menu's, makkelijk en snel te bereiden gerechten, en ingrediƫnten en producten die je ook in de supermarkt vindt. Bovendien zijn de recepten voor het hele gezin.

Bestellen

Bestel 'Makkelijk op je gewicht, lekker eten en gezond leven' bij Bol.com € 17,95 Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.