Mam, kun je me geld lenen?

-
Originele titel: Mum, Can You Lend Me Twenty Quid?
Auteur: E. Burton-Phillips

Categorie:Literatuur / Onderwerp: Romans 3361
Cover van het boek 'Mam, kun je me geld lenen?' van E. Burton-Phillips
Uitgevers House Of Books B.V., The House of Books B.V.
Uitgavejaar 2009
ISBN9044322672
ISBN139789044322675
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Elizabeth Burton-Phillips, een Engelse lerares en huismoeder, wilde altijd het beste voor haar kinderen. Ze kon zich niet voorstellen dat haar vrolijke tweelingzoons Simon en Nick drugs zouden gaan gebruiken. Ze is dan ook geschokt als beide jongens op dertienjarige leeftijd worden geschorst van school omdat ze hasj roken. En dat is nog maar het begin.
De tweeling raakt verslaafd aan heroïne. Ze liegen, stelen, dealen, en doen alles om hun volgende 'hit' te kunnen betalen. Dan, midden in de nacht, gebeurt waar Elizabeth altijd bang voor is geweest: de politie komt aan de deur met de mededeling dat Nick dood is. Hij heeft zelfmoord gepleegd uit wanhoop om zijn verslaving.
Sindsdien heeft Elizabeth onvermoeibaar campagne gevoerd om ouders bewust te maken van de pijn en de gevaren van drugs. Simon, haar overlevende tweelingzoon, nu drugsvrij, heeft zijn eigen bijdrage geleverd aan dit boek. Het resultaat is een inspirerend en bijzonder ontroerend verhaal, dat elke lezer tot in het diepst van de ziel zal raken.

Bestellen

Bestel 'Mam, kun je me geld lenen?' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.