Mama !

-
Auteurs: S. Lampe, S. Lampe-Molenaar

Categorie:Kind & Jeugd / Onderwerp: Opvoeding & Verzorging -
Cover van het boek 'Mama !' van S. Lampe en S. Lampe-Molenaar
Uitgevers Pearson Lifestyle, Pearson Benelux
Uitgavejaar 2006
ISBN9043012548
ISBN139789043012546
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Niets is mooier dan moeder worden en moeder zijn. Dat wil niet zeggen dat je op rozen zit, want zeker je eerste jaar als moeder is een heftig jaar. Van kraamtranen en tepelkloven tot schuldgevoelens en het verliezen van je vrijheid en identiteit. Wat doe je hieraan? Wanneer trek je aan de bel? Hoe doen alle super-mama's het toch?

Mama! is een handboek bomvol informatie over de eerste periode van het mama-zijn en geeft antwoord op bovenstaande vragen. De informatie wordt afgewisseld met praktijkervaringen en tips van andere moeders. Mama! is luchtig, humoristisch en bovenal eerlijk. Mama! is geen boek over baby's, opvoeding of zwangerschap; nu is mama eindelijk aan de beurt. Mama! is het eerste boek voor (bijna-)mama's waarin alles staat wat je echt wilt weten.

Over de auteur
Stephanie Lampe is tekstschrijver/copywriter en heeft een eigen tekstbureau: Ecrit (www.ecrit.nl). In 2003 schreef ze samen met Cor Molenaar het boek 'De impact van de IK-Cultuur' (gekozen als één van de beste managementboeken van dat jaar).
In april 2004 werd Stephanie mama van dochtertje Feem Frédérique.

Bestellen

Bestel 'Mama !' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.