Mama tovert melk

-
Auteur: Mia Verbeelen

Categorie:Kind & Jeugd / Onderwerp: Romans & Zelf lezen 2869
Cover van het boek 'Mama tovert melk' van Mia Verbeelen
Uitgever Cyclus-Garant
Uitgavejaar 2009
ISBN139789085750307
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Borstvoeding is de natuurlijkste vorm om baby's te voeden. Toch kozen moeders de laatste decennia steeds meer voor flessenvoeding.
Dit vertelboek wil borstvoeding weer die plaats geven van iets dat er vanzelfsprekend bij hoort wanneer er een baby komt. Meer dan dat zijn borstvoedingsmomenten ook een bron van troost, veiligheid en geborgenheid voor kinderen. En waar kun je beter beginnen met het creƫren van een hernieuwd bewustzijn rond borstvoeding dan bij jonge kinderen zelf, de moeders en vaders van morgen? In dit boek worden kinderen van 5 tot 8 jaar op een speelse manier vertrouwd gemaakt met borstvoeding. Het is bijzonder geschikt voor kinderen die een broertje of zusje krijgen.
Via een speels verhaal en vele illustraties maak je kennis met Emilie, die net een broertje heeft gekregen, en haar gezin. Emilie is nieuwsgierig naar hoe mama zomaar melk kan toveren. Van mama en oma krijgt ze wonderlijke antwoorden op al haar vragen.

Uit de inhoud: Tijd om te drinken - Foto's van lang geleden - Geschenk van Moeder Natuur - Logeren bij oma - Hoe distel en kever een nieuwe naam kregen - Uit de duim gezogen - Roodkapje - Baby's op het schoolplein - Chocolademelk - Bent komt spelen - Kaartjes aan de waslijn - Romulus en Remus - Bloemetjesbad - Bootje varen - Kijk, dat zijn wij!

Mia Verbeelen is professioneel verhalenverteller en oprichter van het verhalenbedrijf Verbeelden door verhalen. Ilheim Abdel-jelil is grafisch ontwerpster en illustratrice. Deze uitgave is een initiatief van De Bakermat, een expertisecentrum voor kraamzorg en vroedkundepraktijk.

Geschikt voor: 4 - 8 jaar

Bestellen

Bestel 'Mama tovert melk' bij Bol.com € 16,9 Op werkdagen besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.