Mama, wie zijn The Beatles? / druk 1

-
Auteur: Azing Moltmaker

Categorie:Kind & Jeugd / Onderwerp: Informatieve boeken 1953
Cover van het boek 'Mama, wie zijn The Beatles? / druk 1' van Azing Moltmaker
Uitgever Ellessy
Uitgavejaar 2011
ISBN139789086601561
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Wie zijn The Beatles? Een vraag die iedereen kan beantwoorden. Namelijk de beroemdste band uit de popmuziekgeschiedenis. Maar vele jongeren hebben de zestiger en zeventiger jaren niet meegemaakt.
Wie The Beatles zijn, hun achtergrond, hun inspiratiebronnen, hun muziek. Daarover kun je in dit boek lezen. In korte en overzichtelijke hoofdstukken wordt de geschiedenis van The Beatles beschreven door Azing Moltmaker, de directeur van het Beatles Museum in Alkmaar.


WWW-REEKS (Wij willen weten)
Scholieren moeten spreekbeurten houden en werkstukken maken. Over de onderwerpen zijn vaak alleen maar boeken verschenen die te moeilijk zijn voor hen of te uitgebreid. Ook kiezen de leerlingen onderwerpen waarover überhaupt nog geen of weinig literatuur van is verschenen.
Na onderzoek in openbare bibliotheken en schoolbibliotheken is gebleken dat er behoefte is aan informatie over veelgevraagde onderwerpen voor spreekbeurten en werkstukken. De serie WWW (=Wij Willen Weten) voorziet in die behoefte en geeft handige en bondige informatie in boekvorm.


Ook volwassenen voor wie een krantenartikel over een bepaald onderwerp te summier is en die meer willen weten over interessante onderwerpen, maar een boekwerk weer te uitgebreid vinden, zijn gebaat bij deze serie informatieve boekjes. De serie WWW is een welkome aanvulling op uw encyclopedie. Voor bibliotheken een onmisbare serie vol informatie voor een brede doelgroep. De onderwerpen zijn gekozen op advies van
bibliothecarissen, docenten en scholieren.

Geschikt voor: 4 - 12 jaar

Bestellen

Bestel 'Mama, wie zijn The Beatles? / druk 1' bij Bol.com € 14,95 1-2 werkdagen
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.