Mama zei shit

-

Chaotische single moeder van drie kids gaat bij een glossy aan de slag

Originele titel: Mummy Said The F-Word
Auteur: Fiona Gibson

Categorie:Literatuur / Onderwerp: Romans -
Cover van het boek 'Mama zei shit' van Fiona Gibson
Uitgever de Kern
Uitgavejaar 2008
ISBN9032511254
ISBN139789032511258
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Chaotische single moeder van drie kids gaat bij een glossy aan de slag…

Met een zoon van acht, een dochter van zes en een peuter die alleen lijkt te bestaan om het gezinsleven te ontwrichten, zou single moeder Caitlin Jones nu wel zo'n beetje moeten doorhebben wat het ouderschap inhoudt, maar het tegendeel lijkt waar.
Als haar gevraagd wordt om de lezersrubriek te doen voor Bambino, een glossy voor ouders, beseft ze dat ze eigenlijk geen slechtere hadden kunnen kiezen. Hoe moet zij nou adviezen geven? De ideale Bambino-moeder ziet er altijd schitterend uit en heeft kinderen die bijna nooit voor de tv zitten en altijd biologisch eten!
Ze begint er onwelwillend aan, maar na een tijdje komt ze erachter dat de ouders die schrijven, ├ęcht vinden dat ze haar tips nodig hebben.
Via de lezersrubriek krijgt Caitlin een e-mail binnen van een mysterieuze lezer: een single vader die zijn mails ondertekent met R. Is hij een stalker, een fan of een potentieel nieuwe liefde? En wat te denken van de interesse die haar ex opeens weer voor haar aan de dag legt? Intussen stroomt haar Inbox vol met lezerspost van wanhopige ouders...

Bestellen

Bestel 'Mama zei shit' bij Bol.com € 6,9 3-4 werkdagen
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.