Man en abortus

-

over de keuze, de ingreep en de verwerking

Auteur: Basti Baroncini

Categorie:Gezondheid & Psychologie / Onderwerp: Opvoeding & Verzorging 250
Cover van het boek 'Man en abortus' van Basti Baroncini
Uitgevers Uitgeverij Rainbow Bv I.O., Uitgeverij Maarten Muntinga B.V.
Uitgavejaar 2010
ISBN139789058315298
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Een op de vijf mannen krijgt in zijn leven te maken met een abortus. Voor velen van hen is dat een uiterst stressvolle en pijnlijke periode in hun leven. Na de eerste ontdekking blijkt vooral de behoefte aan informatie erg groot. Ze zoeken antwoorden op vragen zoals: Wat doe je als je ontdekt dat je partner zwanger is? Hoe neem je (samen) een beslissing? Wat gebeurt er in een kliniek? Hoe verwerk je een abortus?

In Man & abortus wordt onder andere dieper ingegaan op het besluitvormingsproces dat vooraf gaat aan de abortus, de rol die de man hierbij kan innemen, de feitelijke ingreep en hoe daarna het rouwproces verloopt. Basti Baroncini interviewde zowel mannen als vrouwen die met abortus te maken hebben gehad. Ook sprak hij met abortusartsen, filosofen, juristen en een rouwdeskundige.

Man & abortus is bedoeld om vooral mannen (maar ook vrouwen) te helpen bij het nemen van een van de moeilijkste beslissingen in hun leven. Het biedt herkenning en erkenning van de gevoelens en gedachten die een groot aantal mannen heeft en geeft antwoord op vele vragen.

Bestellen

Bestel 'Man en abortus' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.