Man en macht

-
Auteur: Jane Elizabeth Varley

Categorie:Literatuur / Onderwerp: Romantische fictie -
Cover van het boek 'Man en macht' van Jane Elizabeth Varley
Uitgever Van Holkema & Warendorf
Uitgavejaar 2007
ISBN9026985398
ISBN139789026985393
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Voor de buitenwereld hebben Susannah en James een perfect leven, met een mooi huis, een succesvolle carrière en een levensstijl om jaloers op te zijn. Maar achter de gesloten deuren is hun huwelijk een slagveld waarin Susannah een hopeloze strijd levert tegen de gevolgen van James' drankprobleem. Terwijl ze angstvallig probeert alle sporen verborgen te houden voor haar omgeving, worstelt ze met haar eigen pijnlijke herinneringen. Maar wil en kan ze James ook steunen als zijn leven een dramatische wending neemt?
Robert, de jongere broer van James, is oprichter van een prestigieus pr-bureau, 38 jaar, meervoudig miljonair en womanizer pur sang.
Met een uitgekiend web van leugens en verzinsels verstrikt hij de ene vrouw na de andere in zijn leven waarbij hij ervoor zorgt dat ze nooit meer los komen van zijn macht. Zijn ex-vrouw Tabitha levert een eindeloos gevecht voor haar vrijheid en die van haar dochtertje. Jasmine, z'n ex-vriendin, verliest door zijn toedoen alles wat belangrijk voor haar is. En hoe zal het Natasha vergaan, zijn mooie maar kwetsbare nieuwe vriendin?

Bestellen

Bestel 'Man en macht' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.