Man van je leven

-
Auteur: Pamela Redmond Satran

Categorie:Literatuur / Onderwerp: Romans -
Cover van het boek 'Man van je leven' van Pamela Redmond Satran
Uitgever de Kern
Uitgavejaar 2004
ISBN139789032509132
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

MAN VAN JE LEVEN, Pamela Redmond Satran

Wat als de man met wie het nooit wat werd, dichterbij is dan je denkt?

Wanneer haar echtgenoot Frank haar verlaat om bij zijn vriendin Sunny te zijn en vervolgens aankondigt dat hij zijn baan als advocaat gedag zegt om yogaleraar te worden, heeft dertigplusser Kennedy eindelijk haar vrijheid terug. Maar wat moet ze ermee? Ze heeft twee dochters: Maya, uit haar relatie met Marco die het niet zo nauw nam met de wet, en de vijfjarige Amanda, die ze met Frank heeft gekregen.
Hoewel ze nu moeder is van twee kids in een buitenwijk, is ze toch vastbesloten om het gevoel van onafhankelijkheid van vroeger terug te vinden en ze bezoekt haar oude pleisterplaatsen in New York. Ze gaat terug naar plekken waar ze als hippe twintiger uithing. Zo komt ze terecht in Greenwich Village in de bar waar ze ooit een baantje had.
Wie schetst haar verbazing als blijkt dat Declan, de sexy kroegbaas van toen met wie ze ooit een one-night-stand had toen ze nog een single moeder was, maar met wie het nooit tot een relatie kwam - er nog steeds het bier tapt. Zomaar de draad weer oppakken, lijkt te mooi om waar te zijn, vooral omdat Declan minder ongebonden is dan hij doet voorkomen…
…en natuurlijk is dit niet Kenndy's enige probleem, want haar oudste dochter Maya heeft besloten dat ze haar biologische vader wil opsporen, en Frank blijkt bij nader inzien toch wat minder overtuigd van zijn leven.

Bestellen

Bestel 'Man van je leven' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.