Management / druk 7

-
Auteurs: Schermerhorn, Jaap Schermerhorn

Categorie:School & Studie / Onderwerp: Economie -
Cover van het boek 'Management / druk 7' van  Schermerhorn en Jaap Schermerhorn
Uitgever Academic Service
Uitgavejaar 2002
ISBN9039520313
ISBN139789039520314
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Het staat vast dat de huidige organisatieomgeving sterk aan verandering onderhevig is. Om de veranderingen bij te benen dient u op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Zorg dat u de aansluiting niet mist en bestudeer John Schermerhorns boek Management (7de editie). Schermerhorn leert u de kennis en vaardigheden die organisaties nodig hebben om te slagen. Geen enkel ander management-studieboek sluit beter aan op de huidige dynamische werkplek of reikt u en uw studenten met zoveel vindingrijkheid carrière-perspectieven aan.

Schermerhorns Management onderscheidt zich van andere managementtitels door het accent te leggen op de praktische toepassingen van management. In het boek is een werkboek opgenomen van meer dan 150 pagina's. Het werkboek bevat de volgende onderdelen:
- Cases om kritisch te leren nadenken. De cases zijn gebaseerd op bestaande bedrijven die tot de verbeelding spreken. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Apple-Computers, Coca-cola Company, Harley Davidson, Procter and Gamble, Domino's Pizza.
- Leeractiviteiten
- Oefeningen in teamwerk
- Zelf-assesments

Het boek is daarnaast doorspekt met verwijzingen naar het World Wide Web en beschikt over een eigen website www.wiley.com/college/schermerhorn.

De vertaling van Management is bewerkt voor de Nederlandse markt.

Het boek is geschikt voor alle HBO- en WO-studenten die dienen te worden ingewijd in het vak management.

Bij dit boek hoort een Engelstalige docentenhandleiding bestaande uit: - website voor studenten en voor docenten: www.wiley.com/college/schermerhorn - PowerPoint slides - Instructor's Resource Guide - Test Bank - Web CT and Blackboard support - Mastery Testing

Bestellen

Bestel 'Management / druk 7' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.