Management / druk 9

-
Auteurs: Stephen P. Robbins, S. Robbins

Categorie:School & Studie / Onderwerp: Schoolboeken -
Cover van het boek 'Management / druk 9' van Stephen P. Robbins en S. Robbins
Uitgever Pearson Benelux B.V.
Uitgavejaar 2008
ISBN9043014648
ISBN139789043014649
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Management is een van 's werelds meest gebruikte inleidingen in management voor het hoger onderwijs. In dit boek worden theoretische managementconcepten op een duidelijke en aansprekende manier gekoppeld aan de dagelijkse praktijk van echte managers. Uitgaande van de traditionele verdeling van het takenpakket van de manager in vier functies – plannen, organiseren, leidinggeven en controleren – behandelen de auteurs alles wat aankomende managers moeten weten. Het boek is bovendien voorzien van didactische extra's die het de student gemakkelijker maken de theorie met de praktijk te verbinden. Deze negende Nederlandstalige editie is volledig herzien en besteedt aandacht aan actuele managementkwesties zoals globalisering, diversiteit en innovatie.

Management is geschreven voor studenten in het hoger onderwijs.

Op de bijbehorende website www.pearsoneducation.nl/robbins is aanvullend materiaal beschikbaar. Elk boek bevat een toegangscode voor het online Self-assessmentpakket 3.0 van Stephen P. Robbins. Hiermee hebben studenten een jaar lang volledige toegang tot een grote hoeveelheid persoonlijkheidstests.

Stephen P. Robbins is een van de belangrijkste managementauteurs ter wereld en is emeritus hoogleraar aan de San Diego State University. Mary Coulter is docent en onderzoeker aan de Southwest Missouri State University. Dit boek is bewerkt voor de Nederlandstalige markt door Keimpe de Vries, verbonden aan de Hanzehogeschool Groningen.

Bestellen

Bestel 'Management / druk 9' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.