Management & Organisatie binnen de professionele juridische dienstverlening / druk 1

-

een inleiding

Auteurs: Jelle Dijkstra, R.C.H. van Otterlo

Categorie:School & Studie / Onderwerp: Recht 395
Cover van het boek 'Management & Organisatie binnen de professionele juridische dienstverlening / druk 1' van Jelle Dijkstra en R.C.H. van Otterlo
Uitgevers Boom Juridische uitgevers, Boom juridisch
Uitgavejaar 2006
ISBN9054546751
ISBN139789054546757
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Wilt u ook de efficiency en het rendement van uw organisatie vergroten? Dit zal gebeuren naarmate uw organisatie beter slaagt in het managen van hun professionals. Dit boek helpt u daarbij.

Hoe beter die professionals worden gemanaged, hoe groter de output van die organisaties. De professional binnen de rechtspraktijk als te managen human resource vormt de kern van dit boek. Veel aandacht wordt in dit boek besteed aan een van de grootste spelers binnen de rechtspraktijk, de advocatuur. Aan de orde komen zaken als organisatie-inrichting, ontwikkeling van professionals, leiderschap, strategie en het managen van professionals. Human resource management (HRM) neemt een centrale plaats in als instrument om die professionals te managen.

Naast theorie worden in dit boek veel praktijkvoorbeelden gebruikt. Door middel van casuïstiek worden complexe organisatorische en bedrijfskundige processen op een heldere wijze gepresenteerd en behandeld. Dit boek is onmisbaar voor elke juridische organisatie.

Bestellen

Bestel 'Management & Organisatie binnen de professionele juridische dienstverlening / druk 1' bij Bol.com € 31 Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.