Management

-

met XTRA toegangscode

Auteur: Stephen P. Robbins

Categorie:School & Studie / Onderwerp: Economie 585
Cover van het boek 'Management' van Stephen P. Robbins
Uitgever Pearson Benelux B.V.
Uitgavejaar 2012
ISBN139789043023467
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Wat betekent het om een goede manager te zijn? Wat doet een manager precies? Hoe heeft management zich ontwikkeld? Op al deze vragen vind je in dit boek het antwoord. Aan de hand van de vier taken van de manager – plannen, organiseren, leidinggeven en controleren – bestudeer je de facetten van management en leer je hoe divers het werkgebied is. Zo kom je erachter dat management dichterbij je staat dan je misschien eerst dacht.

Management is een ideaal boek om uit te studeren. Elk hoofdstuk begint met een overzicht van de leerdoelen. Die herken je weer in de testvragen aan het eind van elke paragraaf. Tot slot worden deze vragen in de samenvatting beantwoord. Hierdoor heb je een compleet overzicht van de stof en is het altijd helder wat je moet weten. Deze editie is bovendien geactualiseerd met nóg meer Nederlandse en Vlaamse voorbeelden.

Dit boek is geschreven voor studenten in het hoger onderwijs.

Management wordt geleverd met een toegangscode voor de studiewebsite Pearson XTRA. Op www.pearsonxtra.nl is voor zowel studenten als docenten veel extra studie- en lesmate - riaal beschikbaar, zoals cases, een self-assessmentpakket en een digitale versie van je boek. Voor docenten staan onder meer tentamenvragen en uitwerkingen van de cases ter beschikking.

Stephen P. Robbins is een van de belangrijkste managementauteurs ter wereld en is emeritus hoogleraar aan de San Diego State University.

Mary Coulter is emeritus hoogleraar aan de Missouri State University. Dit boek is bewerkt voor de Nederlandstalige markt door Keimpe de Vries, verbonden aan de Hanzehogeschool Groningen, en Hans van der Kolk, verbonden aan de Hogeschool Utrecht.

Bestellen

Bestel 'Management' bij Bol.com € 69,95 Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis.
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.