Management accounting

-

berekenen, beslissen, beheersen

Auteur: Wim Koetzier

Categorie:School & Studie / Onderwerp: Economie 358
Cover van het boek 'Management accounting' van Wim Koetzier
Uitgever Noordhoff Uitgevers B.V.
Uitgavejaar 2009
ISBN139789001713164
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Management Accounting laat zien dat management accounting vooral een praktische discipline is. Met de Campuz Creditcard bij het boek kun je heel gericht voor een tentamen leren dankzij de handige toetsen met feedback op de bijbehorende website. Met de Campuz Creditcard bij het boek kun je heel gericht voor je tentamens leren dankzij de handige toetsen met feedback op de bijbehorende website.

Per onderwerp verwijzen heldere schema's, cases en praktijkvoorbeelden naar relevante vakgebieden als Statistiek, Algemene Economie, Psychologie en Organisatiekunde. De didactische structuur maakt de methode geschikt voor alle relevante hbo-opleidingen en verschillende didactische werkwijzen.

In deze nieuwe druk worden onderwerpen belicht als: de consequenties van de nieuwe productieomgeving voor management accounting, het construeren van kostenfuncties, activity based costing, knelpuntcalculaties, target pricing en just in time logistiek. Het boek is daarmee een basiswerk geworden voor opleidingen waarin management accounting een hoofdvak of een belangrijk bijvak is.

Met de Campuz Creditcard bij het boek krijg je gratis toegang tot de website met daarop:
- Toetsen met feedback
- Extra vraagstukken
- Uitwerkingen van extra vraagstukken

Bestellen

Bestel 'Management accounting' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.