Management accounting en control / Uitwerkingen / druk 2

-
Auteur: E.G.J. Vosselman

Categorie:School & Studie / Onderwerp: Economie -
Cover van het boek 'Management accounting en control / Uitwerkingen / druk 2' van E.G.J. Vosselman
Uitgevers Boom Juridische uitgevers, Boom Uitgevers Den Haag
Uitgavejaar 1999
ISBN9051895933
ISBN139789051895933
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Deze tweede druk is een herziene uitgave van het boek Interne verslaggeving. Aangezien de nieuwe titel beter aansluit bij het boek is besloten de titel bij deze tweede druk te wijzigen. Naast de titelwijziging is de inhoud ook ingrijpende veranderd. Een drietal hoofdstukken is toegevoegd, het aantal casussen is uitgebreid en in alle hoofdstukken zijn tekstuele veranderingen aangebracht.
Dit boek is bedoeld voor degene die inzicht willen krijgen in de bestuurlijke functie van (reken)technieken en de organisatorische context waarin zij worden gebruikt. Rode draad is de koppeling van bedrijfseconomische informatie aan verschillende besturingsvragen.Voorbeelden en cases die in een boek zijn opgenomen, richten zich zowel op de profitsector als op de non-profitsector.
Management accounting and control is zowel geschikt voor economisch-administratieve opleidingen, als voor managementopleidingen. Ook is het boek bruikbaar in het post-hoger onderwijs. Het boek is zodanig opgezet dat het ook geschikt is voor zelfstudie. Aan het eind van een hoofdstuk zijn vragen, oefeningen en (korte) cases opgenomen, waarmee de verworven kennis kan worden getoetst en toegepast. Een uitwerkingenboek is beschikbaar. Prof.dr. E.G.J. Vosselman is als hoogleraar management accounting en control verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.
Prof.dr. E.G.J. Vosselman is als hoogleraar management accounting en control verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Bestellen

Bestel 'Management accounting en control / Uitwerkingen / druk 2' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.