Management accounting en management control voor het MKB / druk 1

-
Auteurs: S. de Swart, M. Schulp

Categorie:School & Studie / Onderwerp: Schoolboeken -
Cover van het boek 'Management accounting en management control voor het MKB / druk 1' van S. de Swart en M. Schulp
Uitgever Wolters-Noordhoff
Uitgavejaar 2000
ISBN9001789048
ISBN139789001789046
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Management accounting en management control voor het MKB is de eerste methode in een nieuwe NovAA studiereeks en geeft inzicht in de rol die (financiƫle) informatie speelt bij het besturen van organisaties. De vraagstukken rondom het besturen van organisaties staan centraal. Uitgangspunt hierbij is dat in de praktijk geen situatie hetzelfde is. Het gaat er om de AA (in opleiding) inzicht te geven in de factoren die bepalen welke instrumenten in concrete situaties moeten worden ingezet.
Management accounting en management control voor het MKB onderscheidt zich van andere leerboeken op dit gebied door consequent de context van de vraagstukken in de beschouwing te betrekken en veel praktijkvoorbeelden uit het MKB te behandelen. Bovendien besteedt het boek ruime aandacht aan recent ontwikkelde management accounting en control concepten en technieken.
De adviseur voor het MKB krijgt in dit boek gereedschap aangereikt waarmee hij in concrete situaties kan werken. Het boek laat zien dat management accounting en control maatwerk is.

Bestellen

Bestel 'Management accounting en management control voor het MKB / druk 1' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.