Management accounting in hoofdlijnen / druk 1

-
Auteurs: J.L. Bouma, D.W. Feenstra

Categorie:Business / Onderwerp: Economie -
Cover van het boek 'Management accounting in hoofdlijnen / druk 1' van J.L. Bouma en D.W. Feenstra
Uitgevers Academic Service, Sdu Uitgevers, Sdu Uitgevers
Uitgavejaar 1994
ISBN9052611009
ISBN139789052611006
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Dit boek geeft in kort bestek een inleiding in de management accounting. Aan bod komen strategische en gedragsmatige aspecten, de invloed op besluitvorming in organisaties, alsmede nieuwe instrumenten zoals 'transfer pricing' en 'activity-based costing'.

Het boek is bedoeld voor managers en ondernemers die met accountants moeten samenwerken. Het is tevens geschikt voor studenten.

Prof.dr. J.L. Bouma, Prof.dr. D.W Feenstra, en Prof.dr. GJ. van Helden zijn verbonden aan de Faculteit der Economische Wetenschappen van de Rijksuniversiteit te Groningen.

Bedrijfskundige Signalementen FRISSEN & VAN WESTERLAAK Organisatiecultuur BROUWER & VAN DER DOES DE WILLEBOIS Innoveren en concurreren DE GROOT & GOUDRIAAN De produktiviteit van de overheid KLOOSTERMAN & ELFRING Werken in Nederland WANSINK (RED.) Milieu en bedrijf HOOGENDOORN Het belang van de jaarrekening SLAGTER, SCLIONIS, STEVENS, HERST Opvolging in familiebedrijven STEINS BISSCHOP & DOUMA De management buy-1n in Nederland KAPLAN (RED.) Internationale commerciƫle contracten BOMHOFF Een Haagse lente? NOOTEBOOM Management van partnerships BOUMA, FEENSTRA & VAN HELDEN Management accounting in hoofdlijnen

Bestellen

Bestel 'Management accounting in hoofdlijnen / druk 1' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.