Management Classics / De ideeen van Tom Peters over ondernemerschap

-
Auteur: Ben Tiggelaar

Categorie:Literatuur / Onderwerp: Literatuur overig -
Cover van het boek 'Management Classics / De ideeen van Tom Peters over ondernemerschap' van Ben Tiggelaar
Uitgevers Spectrum, MainPress B.V.
Uitgavejaar 2004
ISBN9077387110
ISBN139789077387115
TaalNederlands
TypeAudioboek (CD)

Samenvatting

Op deze audio-cd, die u in de auto kunt afspelen, behandelt Ben Tiggelaar de belangrijkste ideeën van Tom Peters over ondernemerschap. Tiggelaar vat de belangrijkste opvattingen van Tom Peters samen en bespreekt de belangrijkste ideeën van Tom Peters met de Nederlandse praktijk in het achterhoofd.

Tom Peters is managementschrijver, adviseur, columnist en performer. Sinds hij in 1982 het boek 'Excellente ondernemingen' schreef met Robert Waterman, is hij wereldberoemd. Peters pleit sindsdien onophoudelijk voor meer ondernemerschap, het doorbreken van oude regels en het centraal stellen van mensen in het bedrijfsleven. Met zijn confronterende aanpak en zijn creatieve ideeën heeft Peters een breed publiek weten te bereiken. Van zijn boeken zin vele miljoenen exemplaren verkocht in alle werelddelen. Daarnaast verzorgt hij jaarlijks nog altijd vele tientallen drukbezochte seminars over de hele wereld.

Daarnaast bevat de cd de volgende extra's: 1. MS-Word bestand met alle teksten en bronnen. 2. Powerpoint-bestand met de hoofdlijnen en de besproken modellen. De totale speelduur is ongeveer 60 minuten. De ideeën van Tom Peters over ondernemerschap is de negende audio-cd in de reeks Management Classics.

"Aangezien de gemiddelde manager langer in de auto zit dan thuis in de leesstoel, is het initiatief om de belangrijkste managementdenkers op cd te zetten toe te juichen" De Volkskrant, 23 maart 2004.

Bestellen

Bestel 'Management Classics / De ideeen van Tom Peters over ondernemerschap' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.