Management & organisatie / deel 33 cases

-
Auteur: D. Keuning

Categorie:School & Studie / Onderwerp: Bedrijfskunde 1197
Cover van het boek 'Management & organisatie / deel 33 cases' van D. Keuning
Uitgevers Noordhoff Uitgevers B.V., Noordhoff
Uitgavejaar 2012
ISBN139789001809775
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Management & Organisatie, Theorie en toepassing behoort tot de top van de Nederlandse managementliteratuur en wordt door vele opleidingen in het hoger onderwijs voorgeschreven. Het handboek is tevens bijzonder geschikt als naslagwerk voor managers en organisatieadviseurs in hun dagelijkse praktijk.

In het boek komen drie kernproblemen aan de orde: het externe afstemmingsprobleem, het structureringsprobleem en het interne afstemmingsprobleem.

Management & Organisatie omvat – naast het theorieboek – een werkboek, een caseboek en een uitgebreide website. Het werkboek biedt je een hulpmiddel om de theorie uit het tekstboek te verwerken door middel van samenvattingen, oefenvragen en multiplechoicevragen. Het caseboek biedt een grote verscheidenheid aan - grotendeels nieuwe - praktische cases en overbrugt zo de kloof tussen theorie en praktijk. Ter bevordering van de toetsing van de opgedane kennis is een vernieuwde uitgebreide vragenbank voor de website ontwikkeld. Met de Campuz Creditcard met persoonlijke code, heb je toegang tot het online boek.

De bijbehorende website biedt veel ondersteunend materiaal.

Bestellen

Bestel 'Management & organisatie / deel 33 cases' bij Bol.com € 38,75 Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.