Management van schoonmaakdienstverlening / druk 4

-
Auteur: N.G.R. Lemmens

Categorie:School & Studie / Onderwerp: Economie 271
Cover van het boek 'Management van schoonmaakdienstverlening / druk 4' van N.G.R. Lemmens
Uitgever Boom Lemma uitgevers
Uitgavejaar 2008
ISBN9047300750
ISBN139789047300755
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Schoonmaakdienstverlening is een vakgebied dat de afgelopen decennia sterk is geprofessionaliseerd. Niet vreemd als je bedenkt dat de schoonmaaksector tot de meest dynamische industrie├źn behoort in termen van banencreatie.
Management van schoonmaakdienstverlening benadert deze branche vanuit een managementoptiek. De auteur biedt zowel een kritische beschrijving van de feitelijke gang van zaken als een visie op mogelijke alternatieve benaderingen.
Aan de orde komen facilitaire inkoop, uitbesteding en (her)aanbesteding, behoeftespecificatie, selectie van leveranciers, contractbeheer,kwaliteitsmanagement en certificatie. Ook de Europese stand van zaken met betrekking tot de schoonmaakbranche krijgt ruimschoots aandacht. Het boek geeft een compleet beeld van een sector die een grote werkgelegenheid kent.
Management van schoonmaakdienstverlening is primair bedoeld voor bachelor- en masterstudenten Facilitaire Dienstverlening maar is ook geschikt voor een ieder die in de beroepspraktijk met schoonmaakdienstverlening te maken heeft.

Bestellen

Bestel 'Management van schoonmaakdienstverlening / druk 4' bij Bol.com € 57,5 Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.