Managementvaardigheden

-

Theorie En Praktijk

Auteur: Fons Koopmans

Categorie:School & Studie / Onderwerp: Bedrijfskunde 1183
Cover van het boek 'Managementvaardigheden' van Fons Koopmans
Uitgevers Noordhoff Uitgevers B.V., Noordhoff
Uitgavejaar 2011
ISBN139789001809683
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Managementvaardigheden is een praktisch en toegankelijk studieboek om je voor te bereiden op het werken als professional en als leidinggevende. Het boek geeft een goede theoretische basis van belangrijke professionele- en managementvaardigheden en biedt door de uitgebreide oefencomponent de mogelijkheid om te werken aan deze vaardigheden. De oefeningen kunnen zowel individueel als in groepsverband uitgevoerd worden, zowel met als zonder begeleiding van een docent. De theorie en oefeningen vereisen geen managementervaring of gedegen voorkennis, waardoor het boek goed te gebruiken is vanaf het eerste jaar.

In deze tweede editie is er een nieuw hoofdstuk toegevoegd dat ingaat op het gesprek als managementtool. Daarnaast is, in het kader van werken aan de eigen professionele ontwikkeling, het onderwerp supervisie toegevoegd.

Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot het online boek.

De bijbehorende website biedt ondersteunende materialen, zoals: oefentoetsen met feedback en studieadvies, materialen als zelftesten en checklisten, behorende bij de oefeningen uit het boek.

Bestellen

Bestel 'Managementvaardigheden' bij Bol.com € 42,95 Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.