Managen voor dertigers / druk 1

-

over de nieuwe generatie waarmakers

Auteurs: N. Thomas, M. Jong

Categorie:School & Studie / Onderwerp: Bedrijfskunde 431
Cover van het boek 'Managen voor dertigers / druk 1' van N. Thomas en M. Jong
Uitgever Gorcum b.v.
Uitgavejaar 2006
ISBN902324172X
ISBN139789023241720
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Dertigers van nu behoren tot de patatgeneratie. Ze zijn in weelde opgegroeid en hebben de wind altijd in de rug gehad. Daardoor zijn ze verwend, eigenwijs en lastigÉ
Wil jij korte metten maken met deze stereotypen en laten zien dat je juist behoort tot de nieuwe generatie waarmakers? Dat dertigers niet alleen de ruggengraat van hun organisatie vormen, maar ook verder willen? Dan is 'Managen voor dertigers' voor jou geschreven. Ge•nspireerd op ervaringen van collega-managers, tien jaar veranderpraktijk en niet te vergeten hun eigen leven, gaan Martijn Jong en Nicole Thomas op zoek naar het antwoord op de vraag: hoe leer je versneld managen, leidinggeven, ondernemen en gelukkig leven tegelijkertijd?

Uitgangspunt daarbij is dat de managende dertiger zich beweegt op vier speelvelden:
¥ Managen, want dat is tenslotte zijn vak;
¥ Ondernemen, want hij moet nieuwe kansen verzilveren;
¥ Leiden, want hij dient mede de richting te bepalen en keuzes te maken;
¥ Leven, want een plezierig leven leiden staat voorop.

Aan de hand van hun Ôzeven waarhedenÕ laten Jong en Thomas zien dat de sleutel tot jouw versnelde ontwikkeling niet ligt in assessments, trainingen of persoonlijke ontwikkelplannen, maar in de wijze waarop jij het leven benadert. Door daarmee Ôte spelenÕ is het mogelijk in ŽŽn jaar ervaring op te doen voor drie.

'Managen voor dertigers' bevat geen kant-en-klare oplossingen, maar daagt uit, prikkelt en stimuleert, met als doel het versnellen van jouw ontwikkeling. Een spannend boek, geschreven voor en door waarmakers.

Martijn Jong en Nicole Thomas hebben tien jaar ervaring opgebouwd bij AMI consultancy. Inmiddels opgeklommen tot senior consultant, directeur en mede-eigenaar, besloten ze hun visie op versnelde persoonlijke ontwikkeling op papier te zetten.

Bestellen

Bestel 'Managen voor dertigers / druk 1' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.