Manager van Alles Update 2011

-


Categorie:School & Studie / Onderwerp: Bedrijfskunde 888
Cover van het boek 'Manager van Alles  Update 2011'
Uitgevers SWP, Uitgeverij Swp B.V.
Uitgavejaar 2011
ISBN139789088502255
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

In het boek Manager van Alles (eerste druk in 2008) wordt voor het eerst in de geschiedenis van de kinderopvang de functie van middenmanager expliciet behandeld. Wat is het middenmanagement, wat doet ze en wanneer is de functie effectief? Maar minstens zo belangrijk in Manager van Alles is het onderzoek onder bijna 200 middenmanagers zelf. Hoe beleven zij hun functie, hun werk, zichzelf en hun collegas? Er is sinds die publicatie veel gebeurd. Het boek is veel gekocht en gelezen. Het bleek te voorzien in de impliciete behoefte van middenmanagers om eens stil te staan bij de eigen werkelijkheid. Maar ook bleek de aansluiting groot te zijn met de ontwikkeling van de organisaties; er werd op veel plaatsen gesleuteld aan de organisatielijnen.

Het was daarom interessant om de enquáªte uit 2008, nu ruim twee jaar later, eens te herhalen. Zou er wat gebeurd zijn, veranderd zijn? En zo ja, wat dan en waarom?

Inderdaad, er is veel gebeurd en er is zelfs veel veranderd; fascinerende, opmerkelijke verschuivingen hebben plaatsgevonden in de kinderopvangorganisaties, zo blijkt uit het onderzoek van 2011. Veranderingen overigens die ook in de managementliteratuur beschreven zijn! Vandaar dus deze update 2011.

Bestellen

Bestel 'Manager van Alles  Update 2011' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.