Manana, manana

-
Auteurs: Peter Kerr, Peter Kerr

Categorie:Reizen & Talen / Onderwerp: Reisverhalen -
Cover van het boek 'Manana, manana' van Peter Kerr en Peter Kerr
Uitgever Uitgeverij Rainbow bv
Uitgavejaar 2002
ISBN9058311430
ISBN139789058311436
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

De Schotse Peter Kerr heeft zich overgegeven aan het mañana-tempo van het landelijke Mallorca. Hij en zijn vrouw bereiden zich, na een winter vol ontberingen, voor op een ontspannen zomer waarin ze sinaasappels kweken op hun rustieke boerderijtje Ca's Mayoral.
Maar zelfs na alle uitdagingen, beproevingen en triomfen van hun inwijding is Spanje nog niet met hen klaar. Pijnlijke misverstanden veroorzaakt door de eigenaardigheden van de Spaanse taal, verwarrende contacten met de politie, de onfortuinlijke gevolgen van een drinkgelag... verrassingen te over om de vasthoudendheid, het doorzettingsvermogen en de humor van dit avontuurlijke gezin op de proef te stellen.
Hun kleurrijke nieuwe vrienden staan altijd klaar om te helpen - in voor- en tegenspoed - en verlenen dit meeslepende verslag van het tranquillo leven van de schrijver van Besneeuwde sinaasappels een pittige smaak. Een heerlijk verhaal over het leven op Mallorca, waar alles wat je vandaag zou kunnen doen liever wordt uitgesteld tot mañana.
Peter Kerr woont met zijn gezin op Mallorca. Mañana, mañana is zijn tweede boek over hun belevenissen op dit eiland.

Bestellen

Bestel 'Manana, manana' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.