Manarm produceren

-
Auteur: Jo van de Put

Categorie:School & Studie / Onderwerp: Schoolboeken 1768
Cover van het boek 'Manarm produceren' van Jo van de Put
Uitgever Maj Engineering Publishing
Uitgavejaar 2011
ISBN139789079182176
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Om concurrerend te zijn en te blijven streven organisaties ernaar om zo manarm mogelijk te kunnen produceren. Hierbij is de focus vrijwel altijd gericht op technische oplossingen in de vorm van robotisering. Natuurlijk dragen technische oplossingen bij aan manarm produceren, maar dat is slechts een deel van het invulling geven aan manarm produceren. Organisaties die de oplossing zien in de vorm van robotisering zien hun concurrentiepositie vaak niet verbeteren. Sterker nog, het kan hun concurrentiepositie zelfs verslechteren. De reden daarvan is dat er onvoldoende aandacht is voor de organisatorische aspecten die nodig zijn om de productie manarm in te richten.
Manarm produceren behandelt alle aspecten die van belang zijn om een industriƫle organisatie zo manarm mogelijk te laten functioneren. Het boek besteedt veel aandacht aan de organisatorische aspecten van manarm produceren. Aan de hand van een stappenplan wordt op een systematische manier aangegeven hoe we een productieproces manarmer kunnen maken. Het boek bevat veel praktijkvoorbeelden die laten zien hoe we technische en organisatorische mogelijkheden kunnen combineren om tot een manarme productie te komen.
Manarm produceren is geschreven voor iedereen in een industrieel bedrijf die betrokken is bij het manarmer maken van de productie. Hierbij gaat het om directeuren, bedrijfsleiders, overige MT-leden, productieleiders en werkvoorbereiders. Daarnaast is dit boek ook geschikt om studenten Technische Bedrijfskunde inzicht te geven in het manarmer maken van productieprocessen.

Bestellen

Bestel 'Manarm produceren' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.