Mandala orakelboek

-

levensvragen, overwegingen en affirmaties

Auteur: Raoul de Haan

Categorie:Religie & Esoterie / Onderwerp: Esoterie 2569
Cover van het boek 'Mandala orakelboek' van Raoul de Haan
Uitgever Elikser B.V. Uitgeverij
Uitgavejaar 2009
ISBN139789089541390
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Het Mandala Orakelboek is niet alleen een kunstzinnige en spirituele uiting, maar ook een open uitnodiging aan jou als lezer om bij jezelf naar binnen te gaan voor een verkenning van je krachten en mogelijkheden. De reisleider ben je zelf.
Elke mandala vormt in wezen een kleurrijk portaal; een opening in het leven waardoor je in alle rust naar jezelf kunt kijken met je onzekerheden, vragen, wensen en je fantastisch potentieel. De teksten helpen je verder bij de oriëntatie op het levenspad, bij het aftasten van verschillende richtingen en het maken van keuzes. Speel ermee en geniet van wie je bent.

Raoul de Haan is de auteur van het boek De Weg van het Blad; spirituele ervaringen bij de Maya's (uitgegeven bij Elikser) en van de haikubundel ik sterf tevoorschijn. Hij geeft lezingen en workshops waarmee hij inzichten en (meditatie)technieken overbrengt die hij met name bij de Maya's heeft opgedaan. Zijn schilderijen en tekeningen kunnen o.a. op de website www.tanahora bekeken worden, net als de energiewielen die hij in en met de natuur maakt. Zoals hij zelf wordt geïnspireerd, hoopt hij ook anderen te kunnen inspireren.

Bestellen

Bestel 'Mandala orakelboek' bij Bol.com € 39,95 Op werkdagen besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.