Mandala paarden

-

paarden - horses - pferde

Auteur: M. Nieuwe Weme

Categorie:Sport & Hobby / Onderwerp: Tekenen & Schilderen 99
Cover van het boek 'Mandala paarden' van M. Nieuwe Weme
Uitgever Juwelenschip
Uitgavejaar 2011
ISBN139789021550954
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Twee populaire onderwerpen in één boek: mandala’s en paarden!

- Nederland kent een half miljoen paardenliefhebbers
- Een groot deel daarvan zijn jonge meisjes die bovendien dol zijn op knutselen â€" een gemotiveerde doelgroep voor Mandala paarden

Promotie
- Op de website paardenmandala.nl kunnen liefhebbers tips vinden, filmpjes kijken en nieuwe mandala’s downloaden. Ook kunnen ze er hun eigen tekeningen uploaden en met elkaar in contact komen.
- Miriam Nieuwe Weme is een bekende in de paardenwereld waardoor ze een gemakkelijke ingang zal hebben bij de paardenbladen.

Mandala’s inkleuren is als kunst- en meditatievorm al eeuwenoud. Ook de fascinatie van de mens voor het paard kent een lange geschiedenis. Voor het eerst zijn deze twee onderwerpen nu samengebracht in een uniek boek met 46 handgetekende paardenmandala’s voor alle leeftijden. Mandala paarden is een boek voor paardenliefhebbers en iedereen die op een nieuwe manier met mandala’s aan de slag wil.

MIRIAM NIEUWE WEME begon als redactrice bij het tijdschrift Amazone en werd bij het schrijven van haar columns intensief geholpen door haar shetlandpony’s Blacky en Sjors. Daarnaast schreef en illustreerde ze het paardenboek Vrijheidsdressuur. Mandala paarden is een nieuwe halte in haar zoektocht naar steeds nieuwe invalshoeken om het paard te benaderen, zowel op papier als in de praktijk.

Bestellen

Bestel 'Mandala paarden' bij Bol.com € 14,95 Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.