Mandalanna inzichtskaarten

-
Auteur: Annie Geens

Categorie:Gezondheid & Psychologie / Onderwerp: Gezondheid & Psychologie overig 645
Cover van het boek 'Mandalanna inzichtskaarten' van Annie Geens
Uitgever DE Groene Gedachte
Uitgavejaar 2012
ISBN139789081809139
TaalNederlands
TypeLoose leafed

Samenvatting

"...Nog even en Annie Geens verhuist naar Portugal, maar eerst wilde ze nog wat doen. Het zit zo, tijdens een operatie had ze een BDE. Ze daalde terug in en datgene wat zich aan haar werd geopenbaard, mocht ze bewaren en verklaren. Zij ontving lange tijd mensen met levensvragen, maar ze merkte gaandeweg dat men maar zelden leert uit de situaties. Logisch dus dat die situaties zich steeds opnieuw aandienen, tot de levensles werkelijk is geleerd. Zodoende, velen kwamen... terug en terug en terug... Ze werd er erg moedeloos van. Nu houdt ze haar energie bij zich want als ex-kankerpati├ź┬źnte heeft ze die ook zelf nodig om weer aan te sterken. Ze wil de anderen echt nog wel (be)dienen, maar koos er heel bewust voor om voortaan al die helende inzichten in haar creatieve werken te leggen..."

Daarom schonk ze ons dit leuke dennenhouten kistje met 50 inzichtkaarten over allerlei levensfacetten en thema's. Ik zie ze zelf als eyeopeners, als levenssleutels. Of als verrassende (inter-)persoonlijke en universele waarheden, die de lezer zal interpreteren en vervolgens ook kan integreren. Zo versterken ze je bewustzijn en verhogen ze je vibratie, al moet je dit laatste 'vooral niet' zien als een doel op zich! Elk cirkeldicht heeft telkens een toepasselijke mandala of foto als achtergrond.

Neem het van mij aan, dit zwierig versierde houten kistje is veel meer dan alleen maar een mooi hebbedingetje!!

Hoe deze kaarten gebruiken?
Heel eenvoudig, je kiest gewoon de kaart die op dat moment bij je past. Dat is namelijk de kaart waar je al aan toe bent. Lees ze a.u.b. niet allemaal na elkaar, want dat werkt echt niet. Het is ook geen boek!

Bestellen

Bestel 'Mandalanna inzichtskaarten' bij Bol.com € 19,5 Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis.
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.