Manga Magische meisjes

-


Categorie:Sport & Hobby / Onderwerp: Tekenen & Schilderen 51
Cover van het boek 'Manga  Magische meisjes'
Uitgevers Librero Nederland, Librero Nederland B.V.
Uitgavejaar 2007
ISBN9057648350
ISBN139789057648359
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

De categorie magische mangameisjes vormt een heel groot deel van het shoujo-genre (spreek uit: show-djo) van manga. In het shoujo-genre ligt het accent op een charmant uiterlijk en het gaat vaak over vrouwelijke figuren en relaties. Zowel in Japan als in de Verenigde Staten worden de verhalen gelezen door zowel mannen als vrouwen.
Magische mangameisjes zijn over het algemeen schoolmeisjes die plotseling worden opgeroepen om een andere wereld te redden die in gevaar is. Om dat te kunnen doen, beschikken ze over speciale krachten waardoor ze veranderen in een supergeïdealiseerde 'magische' versie van zichzelf.
Deze verhalen laten zien dat gewone meisjes buitengewoon kunnen zijn en dat we allemaal geweldige eigenschappen hebben als we goed in onszelf zoeken. De verhalen zitten boordevol fascinerende figuren.
In dit boek vind je alle technieken die je nodig hebt om de nieuwste magische figuren en hun vrienden te tekenen. Je leert zowel gezichten en lichaamsverhoudingen van magische mangameisjes te tekenen als houdingen, kleding, uitdrukkingen en magische transformaties.

Bestellen

Bestel 'Manga  Magische meisjes' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.