Manga modetekenen

-
Auteur: Irene Flores

Categorie:Sport & Hobby / Onderwerp: Tekenen & Schilderen 112
Cover van het boek 'Manga modetekenen' van Irene Flores
Uitgever Librero
Uitgavejaar 2011
ISBN139789089980830
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Alles van kapsel tot schoeisel zorgt ervoor dat jouw personage al een duidelijke persoonlijkheid heeft voordat er een woord gesproken is. Kleding en stijl zijn hierbij heel belangrijk. Of het verhaal nou vraagt om een opvallende verschijning of juist een grijs muisje, in dit boek vind je alles wat je nodig hebt om geweldige mangapersonages vol persoonlijkheid te creëren.

1. HET FIGUUR. Volg de simpele basisstappen om jongens en meiden te tekenen met verschillende lichaamstypen en in verschillende poses.
2. HET GEZICHT. Leer eindeloos veel gezichtsuitdrukkingen tekenen. Geef je personage gevoel met bijvoorbeeld een klein lachje of dikke krokodillentranen. Voeg vervolgens het perfecte kapsel toe om het plaatje helemaal af te maken.
3. DE LOOK. 'Winkel' in de geïllustreerde kleding- en accessoiregids voor elk seizoen en elke gelegenheid, van avondjurk tot slippers. Dit boek is bovendien voorzien van tips en manieren om je eigen mode te ontwerpen.
4. DE OMGEVING. Creëer een wereld voor je personage. We laten je zien hoe je tijdloze locaties tekent, zoals een klaslokaal, een koffietent of een slaapkamer.

Dit boek bevat 14 stap-voor-stapvoorbeelden waarmee je allerlei verschillende personages leert tekenen: schoolmeisjes, sporters, vriendinnen en punkrockers. Dit boek helpt je om jouw wereld vol unieke en memorabele personages tot leven te brengen. En ondertussen is het nog leuk om te doen ook!

Bestellen

Bestel 'Manga modetekenen' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.