Microsoft Excel 2007

-
Auteur: Wim de Groot

Categorie:Computers / Onderwerp: Software 125
Cover van het boek 'Microsoft Excel 2007' van Wim de Groot
Uitgevers Duuren Media, Van Duuren Media
Uitgavejaar 2007
ISBN9059403088
ISBN139789059403086
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Leer jezelf SNEL>
Microsoft Excel 2007
Microsoft Excel 2007 is ongetwijfeld een van de meer onderschatte onderdelen uit de Microsoft Office-suite. Met dit krachtige rekenbladprogramma kunt u echter in een handomdraai allerhande nuttige en complexe berekeningen uitgoeren. Aan de hand van talloze en soms onverwachte voorbeelden laat de auteur in deze geactualiseerde uitgave zien hoe u het meeste uit Microsoft Excel haalt. Daarbij wordt niet alleen aandacht besteed aan het pure rekenwerk, maar ook aan de presentatie en het afdrukken van gagevens. Behandeld worden onder andere:
- kennismaken met de vernieuwde gebruikersinterface
- opbouw van het werkblad
- gegevens invoeren en opmaken
- werken met lijsten
- werken met berekeningen, formules en functies
- voorwaardelijke berekeningen
- werken met datum en tijd
- afdrukken en etiketten maken
- grafieken maken en opmaken
Wim de Groot schrijft regelmatig artikelen over Excel voor het populaire tijdschrijft Computer Idee. Als freelance auteur ontwikkelt hij handige rekenbladen en beschrijft hij hoe anderen die kunnen namaken. In het degelijks leven begeleidt hij mensen op het gebied van persoonlijke problemen en levensvragen. Daarbij is een heldere communicatie van groot belange. Die streeft hij ook na als hij schrijft over Excel. Hij verstaat de kunst om zaken die ingewikkeld lijken helder en duidelijk uiteen te zetten. Zijn telenknobbel en zijn voorliefde voor de exactheid van getallen zorgen voor het juiste evenwicht.
Van Duuren Media biedt een unieke service aan de kopers van dit boek. Registreer uw boek op internet en ontvang vervolgens graits e-zines van de auteur met nog meer informatie en tips, of stel uw vraag op het auteurs- en lezersforum. Surf direct naar www.registreeruwboek.nl. De serie Leer jezelf SNEL... kenmerkt zich door een opzet van bondage hoofdstukken in een boekje dat qua format uitnodigt tot lezen en zelfstudie. De serie ontleent haar naam aan het feit dat de stof snel kan worden doorgewerkt en opgenomen. Elk boekje omvat 10 tot 15 min of meer op zichzelf staande onderwerpen, zodat de lezer eenvoudig zelf zijn of haar eigen tempo kan bepalen.

Bestellen

Bestel 'Microsoft Excel 2007' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.