Mode voor morgen

-
Auteur: Lynsey Dubbeld

Categorie:Sport & Hobby / Onderwerp: Mode 77
Cover van het boek 'Mode voor morgen' van Lynsey Dubbeld
Uitgevers Uitgeverij Mooi Media, Vrije Uitgevers
Uitgavejaar 2012
ISBN139789491499043
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Biokatoen, kledingruilfeesten, vintage, upcycling, slow fashion. Een groene garderobe en fair fashion zijn in de mode. En wat is dan de meest verantwoorde keuze? Mode voor morgen biedt een gids door de jungle van de ecofashion trend.

Hoe duurzaam is de kleding die te koop is in de gemiddelde Nederlandse winkelstraat? Welke modemerken zijn groen en welke doen vooral aan greenwashing? Wat is een verantwoorde keuze in een modewereld die draait om nieuwe trends en seizoensgebonden must-haves? Mode voor morgen onthult de zin en onzin van duurzame mode en geeft praktische tips voor een verantwoorde kledingkeuze.

Trendanalist Lynsey Dubbeld geeft een inkijkje in de (on)duurzame wereld die schuilgaat achter onze dagelijkse outfit. Maar Mode voor morgen laat ook zien wat Hollandse ontwerpers, modelabels en maatschappelijke organisaties ondernemen om onze garderobe groener en eerlijker te maken. Zodat we kunnen kiezen voor de mode van nu én de wereld van morgen.


Om niet alleen aan planet maar ook aan people te denken, doneert de auteur 1 procent van de verkoopprijs van elk boek aan DARA Europe.

Bestellen

Bestel 'Mode voor morgen' bij Bol.com € 22 Op voorraad. Vandaag besteld, dinsdag in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.