Naar Nederland / deel Handleiding + oefentoetsen

-

extra pakket

Auteur: Nvt.

Categorie:School & Studie / Onderwerp: Schoolboeken 1770
Cover van het boek 'Naar Nederland / deel Handleiding + oefentoetsen' van  Nvt.
Uitgevers Uitgeverij Boom, Boom
Uitgavejaar 2011
ISBN139789461053886
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Het Naar Nederland extra oefenpakket is bedoeld voor mensen die het basispakket al hebben afgerond en nog meer willen oefenen voor de Toets Gesproken Nederlands en de toets Geletterdheid en Begrijpend Lezen. In het pakket vindt u twee oefentoetsen TGN, twee oefentoetsen GBL en een handleiding.
Op de website www.naarnederland.nl kunt u de uitslag van de oefentoetsen raadplegen en vindt u meer informatie over het basispakket en het examen.
De informatie in de handleiding is een beknopte versie van de handleiding in het basispakket Naar Nederland. Voor de volledige handleiding en al het lesmateriaal wordt u geadviseerd het basispakket aan te schaffen. Op www.naarnederland.nl kunt u de tekst van de handleiding in de door u gewenste hulptaal downloaden.
Let op: er is maar een beperkt aantal oefentoetsen. Daarom kan het voorkomen dat één oefentoets TGN en één oefentoets GBL in dit extra pakket ook al in het basispakket zitten. De oefentoetsen zijn bedoeld om vertrouwd te raken met de toetssystematiek.

Bestellen

Bestel 'Naar Nederland / deel Handleiding + oefentoetsen' bij Bol.com € 76,16 Vandaag besteld, dinsdag in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.