.NET Server-oplossingen voor het bedrijfsleven + CD-ROM / druk 1

-


Categorie:School & Studie / Onderwerp: Exacte wetenschappen -
Cover van het boek '.NET Server-oplossingen voor het bedrijfsleven + CD-ROM / druk 1'
Uitgever Academic Service
Uitgavejaar 2003
ISBN9039520496
ISBN139789039520499
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

De .NET technologie gebruiken voor uw bedrijf
Dit boek, dat als uitgangspunt uw bedrijfsprocessen heeft, is een praktische gids waarmee u voor de automatisering van die processen gebruik kunt maken van Microsoft's .NET Enterprise Servers. Het boek laat zien wat mogelijk is voor de gebruikelijke toepassingen in de e-business van middelgrote tot grote ondernemingen. U vindt een aantal scenario's voor integratie van toepassingen binnen een onderneming (Enterprise Application Integration), B2B- en B2C-integratie en integratie met draadloze toepassingen, een blik op de toekomst met .NEWT Server en de relatie met Visual Studio .NET .
Het doel van deze uitgave is u in grote lijnen te laten zien hoe u complexe producten en technologieën kunt gebruiken voor specifieke problemen en uitdagingen in de e-commerce. De nadruk ligt op praktische informatie die als blauwdruk kan dienen voor uw situaties en op verwijzingen naar meer informatie.
Dit boek is bedoeld voor de verschillende disciplines in een onderneming die te maken hebben met de besproken thematiek, zoals business managers en IT-managers, systeemontwerpers en -analisten, consultants, application service providers, databaseadministrators en projectmanagers.
Indeling van het boek
Elk hoofdstuk begint met een bespreking van een situatie zoals die in een bedrijf kan voorkomen, vervolgt met een mogelijke oplossing, welke tools en technologieën daarvoor beschikbaar zijn en hoe een dergelijke oplossing geïmplementeerd zou moeten worden. De technische details worden overgelaten aan de specifieke documentatie voor een product, hoewel hier en daar een voorbeeldcode wordt gegeven en uiteenzettingen hoe .NET Enterprise Servers en Microsoft Visual Studio .NET in combinatie gebruikt kunnen worden. Een korte en duidelijke uitleg van de .NET-architectuur ontbreekt uiteraard niet.
Voorbeelden
De gekozen scenario's hebben betrekking op zaken die in elke branche voorkomen, zoals supply chain management, een retailwebsite en e-procurement. De voorbeelden bestaan uit veelvoorkomende situaties, zoals die waarin verkoop- en productiegegevens zich op een mainframe of mini bevinden, de manieren waarop aanbieders en hun handelspartners kunnen samenwerken, hoe klanten bereikt kunnen worden via websites, of hoe draadloze communicatie mogelijk is te gebruiken voor informatieverstrekking.
De techniek
De hoofdlijnen van .NET Enterprise Server worden in dit boek behandeld. De nadruk ligt op de e-business servers zoals Microsoft BizTalk Server, Microsoft Commerce Server, Microsoft Content Management Server, Microsoft Host Integration Server en Microsoft BizTalk Adapters. Daarnaast wordt aangegeven hoe Microsoft SQL Server past in de geboden oplossingen.

Bestellen

Bestel '.NET Server-oplossingen voor het bedrijfsleven + CD-ROM / druk 1' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.