Pius almanak jaarboek katholiek Nederland / 2013

-

jaarboek katholiek Nederland



Categorie:School & Studie / Onderwerp: Theologie 258
Cover van het boek 'Pius almanak jaarboek katholiek Nederland / 2013'
Uitgever Bohn Stafleu van Loghum
Uitgavejaar 2012
ISBN139789031399420
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

De Pius Almanak geeft een beeld van katholiek Nederland in alle facetten, van de institutionele kerk maar ook van de veelzijdigheid van de katholieke gemeenschap.
De kerncijfers van de katholieke kerk in Nederland, die in de Pius Almanak zijn opgenomen, laten door de jaren heen zien dat de directe betrokkenheid afneemt. Maar uit de gegevens van de vele organisaties en instellingen op het katholieke veld - hoe zakelijk ook gepresenteerd -, blijkt dat op vele terreinen de katholieke gemeenschap actief is: in diaconie, bij missie- en ontwikkelingswerk, via onderwijs en gezondheidszorg, zorg voor jong en oud, en niet te vergeten de activiteiten van de grote religieuze families van zusters, paters en broeders.

Dit naslagwerk wordt niet alleen in gedrukte vorm worden uitgegeven maar is ook online raadpleegbaar. Wie geabonneerd is op de Pius heeft ook toegang tot deze internet versie (via een eigen inlogcode, gekoppeld aan het abonnement).

Wilt u de Pius Almanak beschikbaar voor uw hele organisatie via uw netwerk? Neem dan contact op met de servicedesk via 030-6383736.

Bestellen

Bestel 'Pius almanak jaarboek katholiek Nederland / 2013' bij Bol.com € 77,66 3-4 weken
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.