Solve it ! met de TI-83 / druk 1

-
Auteur: M. Snel

Categorie:Computers / Onderwerp: Software -
Cover van het boek 'Solve it ! met de TI-83 / druk 1' van M. Snel
Uitgevers Academic Service, Sdu Uitgevers, Sdu Uitgevers
Uitgavejaar 2000
ISBN9039512477
ISBN139789039512470
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

De tijd dat rekenmachines slechts gebruikt konden worden voor optellen en vermenigvuldigen komt steeds verder achter onss te liggen. In plaats van ingewikkelde apparaten met ondoorzichtige functies zijn er nu grafische rekenmachines met steeds meer gebruikersvriendelijke mogelijkheden.

Dit boek behandelt een aantal toepassingen van de Texas Instruments TI-83 in verschillende vakgebieden - van rekenen tot tekenen. Bij iedere toepassing wordt duidelijk verteld hoe een bepaald resultaat verkregen wordt.
Toch is dit boek geen handleiding: er wordt van uitgegaan dat de basishandelingen van de machine bekend zijn. Voor een beginnende gebruiker is het echter een mooie manier om in combinatie met de handleiding de machine te ontdekken.

Niet alleen komen de standaardmogelijkheden van de TI-83 aan bod, ook wordt aandacht besteed aan de uitbreidingsmogelijkheden middels de CBL en CBR. Hiermee wordt het mogelijk gemaakt om meetresultaten direct in de machine in te lezen.

De programma's die aan bod komen, zijn integraal afgedrukt, maar ze zijn ook leverbaar op diskette (in de docentenhandleiding). Via de Graph-Link kunnen ze direct in de TI-83 ingelezen worden.

Bestellen

Bestel 'Solve it ! met de TI-83 / druk 1' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.