Spaans voor zelfstudie + CD

-
Auteur: Muniz

Categorie:School & Studie / Onderwerp: Taal & Letteren 781
Cover van het boek 'Spaans voor zelfstudie + CD' van  Muniz
Uitgever Prisma
Uitgavejaar 2010
ISBN139789049106379
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Het ideale leerboek - inclusief een audio-cd - voor wie snel en efficiƫnt Spaans wil leren spreken en verstaan. Ook zonder voorkennis uitstekend te volgen.

De zestien hoofdstukken in dit fraai uitgevoerde boek zijn levendig en praktisch van opzet. Alle facetten van het Spaans komen aan de orde in de luisterteksten en dialogen op de bijgesloten audio-cd. Deze teksten, die over alledaagse situaties handelen, zijn door native speakers ingesproken en maken u snel vertrouwd met de Spaanse uitspraak. Rondom de teksten in het boek staan in een overzichtelijke structuur veel gevarieerde opdrachten om woorden, uitdrukkingen, grammatica en uitspraak te oefenen. Tussendoor krijgt u extra informatie over de Spaanse taal en cultuur.
Het boek wordt afgesloten met een overzicht van de vervoeging van Spaanse werkwoorden, uitleg van het correcte gebruik van de werkwoordstijden in het Spaans, een alfabetische lijst met alle Spaanse woorden die in het boek voorkomen en de antwoorden bij de talloze oefeningen in het boek.

Bij uitstek geschikt voor zelfstudie in eigen tempo, maar ook voor bestudering in groepsverband op taleninstituten of volksuniversiteiten.
Leidt op tot niveau A2/B1 van het Europees Referentiekader.

Bestellen

Bestel 'Spaans voor zelfstudie + CD' bij Bol.com € 34,99 Op voorraad. Vandaag besteld, dinsdag in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.