Spaans vuur

-
Originele titel: Midnight In Madrid
Auteur: N. Hynd

Categorie:Thrillers & Fantasy / Onderwerp: Thrillers 944
Cover van het boek 'Spaans vuur' van N. Hynd
Uitgever Boekencentrum B.V.
Uitgavejaar 2010
ISBN139789023907374
TaalNederlands
TypeDigitaal boek

Samenvatting

Een kunstwerkje dat ooit de grote Michelangelo inspireerde, dreigt de inzet te worden van een internationaal conflict zonder weerga. Niet alleen vele miljoenen, maar ook vele mensenlevens staan op het spel.

Als geheim agente Alexandra LaDuca in Madrid van de trein stapt, raakt ze verwikkeld in een merkwaardige zaak die al gauw alle angstwekkende proporties aanneemt.

In een ontdooiende Alpengletsjer wordt het lichaam van een Chinees staatsburger gevonden. Net als Alexandra was hij op zoek naar een gestolen kunstwerk: een klein beeldje dat de Piëta van Malta wordt genoemd en waarop Michelangelo waarschijnlijk zijn grote werk baseerde. Er blijken meer mensen te zijn die letterlijk alles zullen doen om dit werk in handen te krijgen.
Terwijl Alex en haar mysterieuze nieuwe partner zich een weg banen door een web van intriges, gevaar en verraad, wordt de lezer meegesleurd in een fascinerende reis door de moderne wereld van spionnen, terroristen, kunstdieven en meedogenloze moordenaars.

Een ijzersterke thriller over kunst, religie en internationale complotten.

Noel Hynd is een veelgeprezen auteur van thrillers waarvan er wereldwijd miljoenen verkocht zijn. Bij Mozaïek verscheen eerder van hem de succesvolle thriller Koud vuur.

Geschikt voor: Alle e-readers te koop bij bol.com (of compatible met Adobe DRM). Telefoons/tablets met Google Andro

Bestellen

Bestel 'Spaans vuur' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.