Spanje Bijzondere Logeeradressen

-


Categorie:Reizen & Talen / Onderwerp: Hotels & Campings 15
Cover van het boek 'Spanje Bijzondere Logeeradressen'
Uitgever Spalder
Uitgavejaar 2003
ISBN9077090045
ISBN139789077090046
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Met méér dan 300 adressen in nog onontdekte dorpjes, grote steden, de Balearen en de Canarische Eilanden is deze gids één grote ontdekkingsreis door Spanje. Logeeradressen in de regio's waar de klok nog stil heeft gestaan en het authentieke hart van Spanje nog steeds klopt.
Ieder adres heeft zijn eigen verhaal; sommige worden gekenmerkt door de innemende persoonlijkheid van de eigenaar, andere door het bijzondere historische gebouw, de prachtige ligging of de uitzonderlijke gastvrijheid van de gastheer of gastvrouw. Verscheidenheid, authenticiteit, persoonlijkheid en een uitzonderlijk hoog niveau kenmerken de adressen in deze gids.
Finca's, posada, hostals en paradores...Juwelen van de Spaanse cultuur die de zinnen te boven gaat en die u er aan helpen herinneren waarom het ontdekken van het Iberisch schiereiland zo bijzonder is. Ontdek de veelzijdige Spaanse cultuur, geniet van bijzondere en prachtig geserveerde Mediterrane gerechten en trek er op uit op de fiets of wandelschoenen die de gastheer u heeft geleend. Ontmoet de meest bijzondere huiseigenaren en hoteliers, alle met een eigen verhaal en een passie. Viva España!

Bestellen

Bestel 'Spanje Bijzondere Logeeradressen' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.