Spectaculaire zonden

-

en hun wereldwijde betekenis voor de verheerlijking van Christus

Auteur: John Piper

Categorie:Religie & Esoterie / Onderwerp: Theologie 3706
Cover van het boek 'Spectaculaire zonden' van John Piper
Uitgevers Jo Wijnen, Uitgeverij van Wijnen, Wijnen, Uitgeverij van
Uitgavejaar 2013
ISBN139789051944419
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

'Laat God de ellende maar gebeuren?' 'Waar is zijn machtige hand?' En wat hebben de verschrikkingen en rampen die in de Bijbel beschreven worden te maken met het dagelijks leven van christenen?
Hoewel God niet op alle vragen over zonde en lijden een antwoord heeft gegeven, geeft zijn Woord wel duidelijkheid als het gaat om 'spectaculaire' zonden en de gruwelijke tragedies van het leven. Hij laat zien waarom die dingen gebeurd zijn en gebeuren, en wat ze iedereen persoonlijk te zeggen hebben.
John Piper laat in dit boek zien dat de heerschappij van God en de almacht van Jezus Christus zich ook uitstrekken over het kwaad en de ellende.

[i]'Als het gaat over de Holocaust en andere verschrikkingen, nemen velen van ons aan dat Gods handen gebonden zijn, en dat Hij met zijn rug tegen de muur staat. John Piper laat vanuit de Bijbel een ander beeld zien, dat je hart zal versterken, je geloof ondersteunen en je begrip van de grootheid van Gods alleenheerschappij zal verdiepen.'[/i] - Joni Eareckson Tada

[i]'Dr. Piper heeft gezorgd voor een eerlijke, Bijbesle en pastorale theodicee (rechtvaardigen van God) voor onze generatie. Hier wordt het licht aangedaan in de donkerste kamer van de christelijke theologie.'[/i] - Rick Holland

Bestellen

Bestel 'Spectaculaire zonden' bij Bol.com € 10 Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.