Speels trainen

-

ontwikkel zelf vernieuwende en effectieve werkvormen

Auteur: Claudia Broeke

Categorie:Business / Onderwerp: Human Resource Management 497
Cover van het boek 'Speels trainen' van Claudia Broeke
Uitgever Pearson Benelux B.V.
Uitgavejaar 2013
ISBN139789043030052
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Goede trainers onderscheiden zich door boeiende en resultaatgerichte trainingsmethoden in te zetten. Veel trainers vinden het lastig om zelf werkvormen te ontwikkelen die vernieuwend zijn én effect hebben. Speels trainen reikt een methodiek aan waarmee je zelf bijzondere werkvormen kunt ontwikkelen die passen bij het doel van je training.

Maar waarom zou je alleen de training leuk maken? Voorafgaand en na afloop van een training kun je ook voor een verschil zorgen; van de intake met de opdrachtgever tot een blijvend effect creëren na afloop van de training. Zo onderscheid je je als trainer, krijg je de opdracht, haal je op de evaluatie hoge scores en word je teruggevraagd voor nieuwe klussen. In dit boek staan veel voorbeelden en opdrachten die uitnodigen om zelf aan de slag te gaan.

Claudia Broeke heeft jarenlange ervaring als organisatieadviseur, manager en trainer. Ze is eigenaar van Droomproductie waarmee zij organisaties helpt om op succesvolle wijze te fuseren of nieuwe samenwerkingsvormen aan te gaan. Mirjam Broeke, eigenaar van De Speelacademie, laat trainers zien hoe zij spelen en leren kunnen combineren. Ze leren hoe ze meer werk, werkplezier en voldoening kunnen krijgen.

Bestellen

Bestel 'Speels trainen' bij Bol.com € 24,95 Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis.
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.