Spel der Goden / 4 / deel Huis van Ketens

-
Originele titel: Malazan Book Of The Fallen 4: House Of Chains
Auteur: Steven Erikson

Categorie:Thrillers & Fantasy / Onderwerp: Fantasy -
Cover van het boek 'Spel der Goden / 4 / deel Huis van Ketens' van Steven Erikson
Uitgevers Steven Erikson, Luitingh
Uitgavejaar 2009
ISBN139789024530274
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Kort voor de gebeurtenissen in De Tuinen van de Maan werkelijkheid werden, stortte een roversbende van bergstammen zich in het noorden van Genabackis op de zuidelijke vlaklanden. Ze hadden geen andere bedoeling dan dood en verderf te zaaien onder de vlaklanders. Voor de man genaamd Karsa Orlong markeerde de aanval de openbaring van zijn buitengewone levensbestemming.

Enkele jaren later, in de nasleep van de Hondenketting, overlijdt Coltaine, de geliefde bevelhebber van het Malazaanse 7e leger. Om zijn plaats in te nemen, arriveert in het laatste bastion van de Zeven Steden de oudste zuster van Ganoes Paran, Tavore, de rechterhand van de Keizerin. Zonder enige noemenswaardige ervaring moet Tavore een strijdmacht van twaalfduizend onbeproefde, voor het merendeel jeugdige, krijgers omsmeden tot een leger dat in staat is Sha'iks Wervelwind te weerstaan. Al haar hoop is daarbij gevestigd op de overlevenden van Coltaines legendarische mars, stuk voor stuk veteranen.
Intussen wacht in het verre Raraku, in het Hart van de Heilige Woestijn, het rebellenleger van Sha'ik rustig de gebeurtenissen af.

Bestellen

Bestel 'Spel der Goden / 4 / deel Huis van Ketens' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.