Spel van water en wind

-
Auteurs: Leni Saris, Henny Thijssing-Boer

Categorie:Literatuur / Onderwerp: Romans -
Cover van het boek 'Spel van water en wind' van Leni Saris en Henny Thijssing-Boer
Uitgevers Voorkeurboek, VBK Media
Uitgavejaar 2001
ISBN139789024286539
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Spel van Water en Wind

In deze omnibus treft u drie complete romans aan van de bekendste Nederlandse auteurs. Het boek Storm over Land's End door LENI SARIS is een liefdesroman die u meeneemt naar het mooie Engeland. Het contact tussen de zusjes Bernice en Danaïda is verbroken sinds hun ouders gescheiden zijn. De zusjes wonen nu ver uit elkaar. Danaïda is getrouwd met Edward en woont niet hun zoontje Robin in Cornwall. Een hernieuwde ontmoeting tussen die twee zou de familierelatie moeten herstellen maar niets is minder waar. Er valt een stilte in het huis, een stilte voor de storm...
In de Groninger boerenroman Hoe de wind ook waait van HENNY THIJSSING-BOER is Netteke Houtman getrouwd met Bart Hageman, zoon van een herenboer. Barts koppigheid blijkt een groot probleem en als hij Netteke het contact met hun naaste buren verbiedt, groeit er een kloof tussen beiden. Na een felle uitslaande brand op de hofstede van de buren, valt de verdenking op Bart. Zullen ze nog in staat zijn door dit diepe dal weer tot elkaar te komen?
De omnibus wordt besloten door de ontroerende familieroman Een pad door de wildernis van Jos van Manen Pieters. Froucke Beckers is een jonge ziekenverzorgster met een onstellende contactarmoede. Wessel Fahrenhorst is, in de kracht van zijn leven, door de ziekte Multiple Sclerose aan een rolstoel gekluisterd en bezig met de verwerking van daarvan. Twee mensen, ieder vanuit de eigen geheel andere situatie en met hun eigen problemen, krijgen een dagelijks, blijvend contact met elkaar.

Bestellen

Bestel 'Spel van water en wind' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.