Spelen met vuur

-
Auteur: Chris Veraart

Categorie:Literatuur / Onderwerp: Literatuur overig -
Cover van het boek 'Spelen met vuur' van Chris Veraart
Uitgevers Bzztoh, BBNC Uitgevers
Uitgavejaar 2003
ISBN139789045300726
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Chris Veraart is advocaat en heeft al twintig jaar multiple sclerose. Vorig jaar verscheen zijn bundel Ja kun je krijgen! Hij laat hierin op hartverwarmende wijze zien hoe opgewekt en strijdbaar een leven met MS kan zijn.

In Spelen met vuur maakt u nader kennis met Chris Veraart. Zo deelt hij met u zijn jeugdherinneringen (of zijn het jeugdfantasieƫn?), beschrijft hij zijn ontluikende seksualiteit en verhaalt hij over zijn praktijk. Ook als advocaat gespecialiseerd in zedendelicten heeft hij dagelijks te maken met zaken als seksualiteit, herinnering en fantasie.
Net zoals in Ja kun je krijgen! is de MS in veel van Veraarts verhalen aanwezig. De beschrijvingen van de situaties waarin Veraart zich geconfronteerd weet met zijn aandoening zijn opnieuw ingetogen en ontroerend.

'Ik voel mij thuis bij B&W. Ik zeg: 'Sonja, wat heeft het nu voor zin over de toekomst na te denken? Als ik straks de studio uitrijd, kan ik wel verongelukken, en jij kunt wel eerder dood zijn dan ik. Het gaat er toch om wat er nu, op dit moment, gebeurt. Gisteren is mijn boek gepresenteerd en de volgende dag al mag ik een halfuur alleen in jouw programma met jou praten. Dit is een jongensdroom.'

Bestellen

Bestel 'Spelen met vuur' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.